Ide léptél CUKORKAGYŰJTŐ ÁLLOMÁS!

példakép 1

Wunderzucker különleges világában lehetőséged van arra, hogy játssz és ismerkedj a német szavakkal. Persze a jutalom cukor így sem marad el.


 Ha azt gondolod, szeretnél részt venni a versenyen és végig menni Wunderzucker különleges útján a Wunderwaldba, akkor regisztráljatok, és ha eljutsz a Wunderwaldba, egy csodás oklevél boldog tulajdonosa lehetsz a némettudás mellett. Sőt, a végén meglepetés lehetőségek is várnak.

 A regisztrációhoz kérnénk a nevedet, életkorodat és, hogy mióta tanulod a nyelvet. Kérünk egy E-mail címet, ami lehet anyukádé vagy apukádé is, ha neked nincs. És utána nyomj rá a küld gombra.

Minden fejezetnél a Cukorkatöltő állomáson lesznek kérdések, 3 lehetőséggel. Rögtön látod, hány helyes választ adtál. Annyi cukorkát tölts le, ahány helyes válasz volt! Tedd be őket a virtuális albumodba a 12. fejezetnél lesz lehetőséged beküldeni.


  Ennyi a teendőd. 

 Majd a 12. fejezetnél beküldött összes helyes válasznál megnyered a varázssegéd oklevelet, sőt, ha végig tanulgattál, varázslóvá is válhatsz majd. .