e-book  könyvbemutató

Kedves Gyerekek és Szülők!

Ez egy rendhagyó könyv, melyet elsősorban egy rendhagyó oktatási formához készítettem. Természetesen otthon, önállóan is használható, de ebben az esetben szükség van a nagyfokú kreativitásotokra, hogy a gyermeketeket el tudjátok varázsolni Wunderzucker, a varázsló segítségével. Meggyőződésem, hogy a 3 és 7 éves kor közötti időszak az, amikor a gyerekeket a legjobban lehet tanítani, mert ilyenkor lényegében bármire fogékonyak. Ha nem erőltetjük, hanem játékosan, a mesevilág segítségével tanulja a nyelvet, akkor egyszer csak azt vesszük észre, hogy a kedves csemeténk minden kényszer nélkül megszólal németül, már csak nekünk szülőknek kell lépést tartanunk vele. Ráadásul a könyv készítése során kiemelt hangsúlyt fektettem arra, hogy az egyes részek mögötti anyanyelvi és fogalmi tartalom is fejlesztésre kerüljön. A testrészeknél fejlődik a testtudat, testkép, a számoknál fejlesztjük a számfogalmat is, a dalokkal és magukkal a szavakkal pedig a verbális ("szóbeli") memóriát. És azt se felejtsük el, hogy azáltal, hogy gyermeked alkalomról alkalomra leül és tanul, fejlődik a figyelme és a koncentrációja is, amit nem lehet eléggé korán elkezdeni ahhoz, hogy iskoláskorra elérje a tanóráknak megfelelő hosszúságot. Így az idegen nyelv tanulása mellett fejleszthetjük gyermekünk anyanyelvét és egyéb készségeit, képességeit is, ami ebben az életkorban rendkívül fontos.

A könyv fejezetekre van osztva. Mindenhol sok kaland és rengeteg új szó, mondóka várja a gyerekeket, és minden fejezetben cukrokat gyűjthetnek, amit majd beragaszthatnak Wunderzucker könyvecskéjébe. A könyv végére betelik a füzet, Wunderzucker megérkezik a Wunderwald-ba, és gyermekünknek nem csak cukorból, de német szavakból, kifejezésekből és mondókákból is lesz egy gyűjteménye. Ehhez a játékos, mesevilágra épülő tanuláshoz nyújt segítséget ez a könyv, és reméljük, akkora örömet fog nektek okozni a lapozgatása, mint amennyi örömet nekem okozott az összeállítása!

A szerző

Egy kis ízelítő a könyvemből a könyv teljes terjedelme 75 oldal , ha rendelni szeretnél PDF formátumban tudom megküldeni, 2500Ft/db, 3 könyv rendelése esetén 2000Ft/ darab áron, keress bátran a könyvregisztráció küldj üzenetet.

5 munkanapon belül megküldjük részedre.
Köszönöm

 KÖNYVREGISZTRÁCIÓ

KÉRLEK PONTOSAN ÍRD MEG,HOGY HÁNY PÉLDÁNY SZÁMBAN SZERETNÉD MEGRENDELNI, A SOKSZOROSÍTÁST A TÖRVÉNY BÜNTETI, EGYÉNI SZERZŐI JOG VÉDI


Első német könyvem

A Dodekaéder Alapítvány feldolgozása alapján újabb formátumban és kiadásban megjelenik angol és német nyelven.

angol nyelve fordította: Szabó Virág Anna

grafikát készítették: Seres Dávid grafikus, Zvolenszki Zoltánné Kiss Anikó

Részletekkel hamarosan jelentkezünk!