próba2

Ez 3d klip box, ha gépen nézd ráviszed az egeret és jobb-balra mozgatod. Ha telefonon nézed a kép mellé kell koppintanod szintén jobbra-balra ahhoz, hogy átforduljon.

Szülőknek

Ide jön a szöveg!

- Tőlem majd Annához, a fényképészhez kell továbbmenned! Ahhoz, hogy segítsen Neked, illedelmesen kell köszönnöd, és a segítségét kell kérned! Mivel estefelé érsz oda, úgy köszönj majd neki, hogy Guten Abend! Ami azt jelenti, hogy jó estét! Tehát? - Guten Abend! (Néhányszor ismételjétek el!) - Nagyon jó, ügyes vagy! Adok én is egy cukrot Neked, ezt is tedd a többihez, szükséged lesz rá! A köszönés után mutasd meg Annának a képeket és mondd el a nevüket! Ha szépen elmondod, ő segít Neked, és még inni is fogsz kapni tőle! Ismételjük el még egyszer az italokat, nehogy elfelejtsd! (Ismétlés.) - Auf Wiedersehen, Wunderzucker! - Auf Wiedersehen, Gusztáv! Most pihenj egy kicsit.

italokról készült képeket megtalálod a letöltések gomb alatt és a szótár gomb alatt

( Érdemes őket kivágni, és a délutáni játéknál átismételni egyszer – kétszer. Itt is lehet versenyezni, hogy ki tudja jobban az italok német nevét, és akár az ételek képeit is hozzájuk keverhetitek.)