Tájékoztatás

Ki mit tud?

Inklúzív szemléletű kiállításunk mely képekben vagy kép sorozatokban mutatja be alkotásaidat vagy élményeidet.


Lehetőséget szeretnénk biztosítani mind azok számára akik hobbi, vagy amatőr szinten vagy csak a saját szórakoztatása céljából számára hasznos vagy örömöt szerző dolgokat készít vagy csinál.

pl: zenél,verset mond,szaval, mesél vagy érdekes előadást tart, de küldhet egyéni érdeklődésének is megfelelőt.

Kedvenc időtöltésedről ami kert gondozás vagy van kedvenc házi állatod és a vele töltött idő számodra mindennél többet jelent, szeretsz kirándulni vagy a hintázás öröme okoz olyan élmény,hogy számodra mindennél többet ér, de sorolhatnám a példákat.

Kézműveskedsz vagy nagyon kreatív vagy, ékszereket készítesz vagy művész vénádat szeretnéd megmutatni, sportolsz, horgászol nem hétköznapi dologgal foglalkozol ne tartsd magadban. A kategóriákban nem válogatunk, lehetőséget biztosítunk így a beküldött anyagot mind kiállítjuk.

Várjuk az egészen kicsi gyermekektől egészen a felnőttekig a műveket. Szülők jelentkezését is szívesen fogadjuk.

Küldhetsz képeket ( JPG, PDF, PNG, TIF formátumban), melyből sorozatot készítünk vagy egyéni alkotásaidat mutatjuk be.

De ha már van valamilyen formában saját weboldalad,blogoldalad reklám felületet is biztosítunk számodra. A kiállításodat megszervezhetjük egyénileg is,de ha nem egyedül vagy ha nem csapatban vagytok akkor közösen. Írhatsz nekünk a kiállításodról bemutatkozó szöveget ha vállalkozó vagy a vállalkozásodnak is van helye.

A kiállítás a weblapunkon  3-hétig áll rendelkezésedre, egyéni kérés esetén tovább is és megosszuk a nyilvános FB oldalunkon,hogy minél többen meglátogassák a kiállításodat.

Fotó kiállítás sorozatod egy pillanatnyi élmény megjelenítése mely képsorozatok formájában mutatjuk be. Csendes kiállítás néven előadásod, kedvenc verseid jelenítjük meg szöveg és hozzá illusztráció amelyet te állítasz össze nekünk. 

A beküldött anyag előkészítése a kiállításra 1 hét, a Dodekaéder Alapítvány munkatársa az ön által elküldött email címre válasz küld mihelyt készen áll az online- Galériája a kiállítás megnyitóra. Esetleges csúszások lehetnek az időpontokban ezért szíves türelmüket kérjük.

Egy galéria kiállítás képanyag összesen 20 képet fogad, a bemutató szöveg és a reklám ha külön kéri ami ön által megfogalmazott formában történik. Bemutathatja külön a műveket ami megjelenik a képek alatt. Értelem szerűen kérnék feltüntetni a szöveges tartalmi részek sorrendjét ha képhez tartozik a szöveg azt jelölje melyik képhez társítható. Küldhet saját magáról fotót,hogy archoz tudják kötni, így még személyesebbé lehet tenni a kiállítását. Egyéb kérdés esetén írjon nekünk nyugodtan.

VENDÉG KÖNYV

vendégkönyvet szeretnénk beállítani a kiállításod időszaka alatt írhatnak a látogatók.

Jelentkezésed itt fogadjuk

Nincs külön jelentkezési lapunk.Annyi a teendőd,hogy írsz nekünk és elküldöd az anyagot számunkra

A jelige: Ki Mit Tud-kiállítás

egyéb kérdés esetén is itt tud írni nekünk